Zostaw numer, oddzwonimy



    Kontakt

    FNT Food&Technology

    Łączna suma pozyskanych dotacji: 402 040,99 zł

    Projekty zrealizowane w ramach współpracy

    Opracowanie receptur innowacyjnego puree z topinamburu w formie suchej (sproszkowanej) i mokrej (klasycznej i puree).

    Program Operacyjny Inteligentny Rozwój, działanie 2.3. Proinnowacyjne usługi dla przedsiębiorstw.

    Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

    78 200,00 zł

    Wykonanie usługi badawczej polegającej na opracowaniu technologii produkcji i wzorcowych receptur prozdrowotnych przekąsek na bazie topinamburu.

    Program Operacyjny Inteligentny Rozwój, działanie 2.3. Proinnowacyjne usługi dla przedsiębiorstw.

    Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

    100 000,00 zł

    Promocja marki FNT Food&Technology Sp. z o.o. na rynkach zagranicznych poprzez udział w branżowym programie promocji polskich specjalności żywnościowych

    Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014 - 2020, działanie 3.3.3: Wsparcie MŚP w promocji marek produktowych ? Go to Brand

    Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

    85 085,00 zł

    Opracowanie innowacyjnych produktów żywności funkcjonalnej w toku prac B+R

    Wielkopolski Regionalny Program Operacyjny na lata 2014-2020, Wzmocnienie potencjału innowacyjnego przedsiębiorstw Wielkopolski

    Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

    138 755,99 zł

    Chcesz być na bieżąco z najnowszymi informacjami ze świata dotacji?

    Zapisz się do naszego newslettera!